• kaca_head - 1

Pabrik

Ngeunaan Sun Bang

Urang boga dua basa produksi, ayana di Kota Kunming, Propinsi Yunnan jeung Kota Panzhihua, Propinsi Sichuan kalawan kapasitas produksi taunan 220.000 ton.
Urang ngadalikeun kualitas produk (Titanium Dioksida) ti sumberna, ku milih jeung meuli ilmenite pikeun pabrik.Urang aman nyadiakeun kategori lengkep titanium dioksida pikeun konsumén milih.

img-1
img-2
img-3
img-4
img-5
img-6
img-7