Kami parantos khusus dina widang titanium dioksida salami 30 taun.Kami nyayogikeun solusi industri profésional pelanggan.

ngeunaan
Sun Bang

Urang boga dua basa produksi, ayana di Kota Kunming, Propinsi Yunnan jeung Kota Panzhihua, Propinsi Sichuan kalawan kapasitas produksi taunan 220.000 ton.

Urang ngadalikeun kualitas produk (Titanium Dioksida) ti sumberna, ku milih jeung meuli ilmenite pikeun pabrik.Urang aman nyadiakeun kategori lengkep titanium dioksida pikeun konsumén milih.

warta jeung informasi

微信图片_202403111163728

Pikeun meunangkeun wawasan ngeunaan Sunbang TiO2 via The Middle East Coatings Show jeung Chinaplast Exhibition.

Mitra Terhormat, Salam!Kami ngahormatan manjangkeun hiji uleman ka anjeun pikeun paméran signifikan upcoming dina April - Wétan Tengah Coatings Tembongkeun jeung Pameran Chinaplastic.The Middle East Coatings Show diakui salaku acara dagang utama pikeun ...

Témbongkeun Rincian
图片2

Tinjauan 2023 sareng ngarepkeun 2024

2023 parantos kapengker, sareng kami resep ngayakeun rapat tinjauan akhir taun Xiamen Zhonghe Commercial Trading Co., Ltd., sareng Zhongyuan Shengbang (Xiamen) Technology Co., Ltd. sareng Hangzhou Zhongken Chemical Co. , Ltd Dina kasempetan signifikan, Urang revi ...

Témbongkeun Rincian
微信图片_20240204144757

Recap of RUPLASTICA EXHIBITION - SUN BANG Shines dina Pameran Plastik

Mitra sareng Pamirsa anu Dihormat, Dina PAMERAN RUPLASTICA anu nembé disimpulkeun, kami bangga janten titik fokus, nunjukkeun produk titanium dioksida anu luar biasa sareng solusi inovatif ka pasar Rusia.Sapanjang pameran, w...

Témbongkeun Rincian
微信图片_20231220151007

Wilujeng tepang taun kanggo rerencangan sadayana

Nalika taun parantos nutup, kami badé ngirim sora anu riang ka mitra hebat urang di dunya titanium dioksida - dimana hal-hal henteu ngan bodas, tapi caang!Kami ngahargaan anjeun janten bahan konci dina rumus kasuksésan kami.Pa anjeun ...

Témbongkeun Rincian
微信图片_20231207144747

2023 Plast Eurasia Istanbul

Zhongyuan shengbang (Xiamen) Technology CO., Ltd milu dina Pameran Plast Eurasia anu diayakeun di Istanbul ti 22 Nopémber nepi ka 25 Nopémber.Kami bungah pikeun narik perhatian kana flagshi kami ...

Témbongkeun Rincian
微信图片_20231201092712

The 28 Shanghai Coatings Pameran mawa kami pesenan jeung mitra

Dina Nopémber 15-17, 2023, 28th Shanghai International Coatings Pameran dilaksanakeun sakumaha dijadwalkeun, sarta parusahaan urang nyetél aréa tampilan produk pakait.brand parusahaan urang sorangan tina palapis luhur-grade asam sulfat husus titanium dioksida BR3661, BR3662, chlorinat ...

Témbongkeun Rincian