• warta-bg - 1

Pikeun meunangkeun wawasan ngeunaan Sunbang TiO2 via The Middle East Coatings Show jeung Chinaplast Exhibition.

Mitra anu dihormat,

salam wanoh!Kami ngahormatan manjangkeun hiji uleman ka anjeun pikeun paméran signifikan upcoming dina April - Wétan Tengah Coatings Tembongkeun jeung Pameran Chinaplastic.

The Middle East Coatings Show diakuan salaku acara dagang utama pikeun industri pelapis di Wétan Tengah sareng Afrika Kalér, parantos mekar janten acara taunan anu diantisipasi.Concurrently, Chinaplastic ngasuh saksi kana ngembangkeun flourishing industri plastik di Cina.Dianggap salaku paméran panggedéna di Asia pikeun industri plastik, dua paméran ieu masihan kasempetan unik pikeun nyaksian kajadian-kajadian monumental anu ngawangun kamekaran industri palapis sareng plastik.

微信图片_202403111163728

Rincian kajadian:

Palapis Wétan Tengah Témbongkeun: Tanggal: 16 April ka 18, 2024 Tempat: Dubai World Trade Center

Pameran Chinaplasitc: Tanggal: 23 April ka 26, 2024

Tempat: Pameran Nasional Shanghai Hongqiao sareng Pusat Konvénsi

Kami ngarep-ngarep pisan ayana anjeun pikeun ngagungkeun paméran anu penting dina sajarah ieu, ngabagi tren industri panganyarna, sareng ngadegkeun hubungan bisnis anu langgeng.Partisipasi anjeun bakal nyumbang kana sajarah illustrious dua acara ieu sareng nempatkeun dasar anu kuat pikeun kolaborasi ka hareup.

 

Hormat,

Tim Sunbang TiO2


waktos pos: Mar-12-2024