• warta-bg - 1

Tinjauan 2023 sareng ngarepkeun 2024

2023 parantos kapengker, sareng kami resep ngayakeun rapat tinjauan akhir taun Xiamen Zhonghe Commercial Trading Co., Ltd., sareng Zhongyuan Shengbang (Xiamen) Technology Co., Ltd. sareng Hangzhou Zhongken Chemical Co. , Ltd.
Dina kasempetan anu penting, Kami marios prestasi sareng tantangan taun sateuacana bari netepkeun pandangan urang kana kasempetan anu bakal aya di 2024.

图片1

Sapanjang taun katukang, dina kapamimpinan Mr. Kong, perusahaan parantos ngahontal kamekaran anu luar biasa dina taun 2023. Hatur nuhun kana kaputusan pinter sareng usaha tim, kami parantos kamajuan anu signifikan dibandingkeun sareng taun sateuacana.Simkuring hoyong tulus hatur unggal pagawe. Kerja keras maranéhna geus diaktipkeun parusahaan pikeun ngahontal hasil alus teuing.Sabada nyanghareupan rupa-rupa tangtangan, saréréa silih rojong, ngahiji jadi hiji, jeung nyanghareupan kasusah, némbongkeun kohési tim jeung sumanget juang.Dina pasar anu kompetitif, kami nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung saé pikeun konsumén sareng kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan palanggan.

 

图片2

Dina rapat éta, wawakil elit ti unggal departemen marios karyana di 2023, sareng ngabagi prospek sareng tujuanana di 2024. Para manajer perusahaan nyimpulkeun prestasi sareng nyorong sadayana damel babarengan pikeun nyiptakeun kamulyaan anu langkung ageung di 2024!

图片3
图片4

Urang ngayakeun panghargaan dina rapat ,Upacara pangajén mangrupa waktu pikeun mikawanoh pagawé anu geus dipigawé luhung leuwih taun ka tukang.Penghargaan honorer dipasihkeun ka karyawan anu pinunjul, sareng pidato masing-masing karyawan anu meunang pangajén ngagerakkeun sadayana anu hadir .Dina undian untung, perusahaan khusus nyiapkeun rupa-rupa panghargaan, sareng hadiah khusus ngahudangkeun sumanget sadaya karyawan.Jeritan datang jeung indit, jeung adegan ieu ngeusi kabagjaan.

图片5
图片6

Ningali maju ka 2024, perusahaan yakin ngeunaan masa depan.Dina kapamingpinan, urang ngaharepkeun pikeun ngahontal kasuksésan gede dina taun anyar.Urang bakal terus ngamajukeun inovasi, nguatkeun gawe babarengan, konsolidasi posisi pasar, ngaronjatkeun kualitas produk, sarta mawa leuwih tumuwuhna sukses ka parusahaan.Kami ngarepkeun gawé bareng sareng nyiptakeun kamulyaan anu langkung ageung dina taun énggal!Tungtungna, abdi miharep anjeun sadayana wilujeng sumping Taun Anyar jeung sagala kahayang anjeun jadi kanyataan.

图片7

waktos pos: Feb-19-2024